DE LA REGIMUL COMUNIST LA REGIMUL ILIESCU PDF

25 Virgil Măgureanu with Alex Mihai Stoenescu, De la regimul comunist la regimul Iliescu: Virgil Măgureanu în dialog cu Alex Mihai Stoenescu (Bucharest: Rao. Mǎgureanu, V. & Stoenescu, A. M. () De la regimul comunist la regimul Iliescu (Bucharest, Editura RAO). Mica, A. () ‘Discussion on the Jiu Valley. Ion Iliescu, C.V. Tudor şi Adrian Păunescu – stâlpii de rezistenţă ai regimului comunist. 15 decembrie , de. adevarul. Devino fan. Adaugă această .

Author: Sagul Zololar
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 24 March 2015
Pages: 432
PDF File Size: 1.90 Mb
ePub File Size: 4.94 Mb
ISBN: 161-4-13871-285-8
Downloads: 20376
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taugore

Altfel s-ar pune intrebari despre legitimitatea CPUN]. Sunt flegmatici, aroganti, pretind ca merita tot fara echivoc, nu au scrupule in a’si atinge scopul, ataca tot ceea ce tine de uman, familiile adversarilor reprezinta unelte de a mai castiga voturile celor nehotarati. Pacat ca alti actori si foarte multi intelectuali care ne-au indus in eroare prin atitudinea lor pro-democratica s-au pus in regimuo din urma in slujba noii nomenclaturi comunistoide.

Marele reformator e debarcat temporar de tovarasii de drum]. Intradevar, niciunul nu este bun,dar exista o mare diferenta intre ei. Ilescu actor, mare caracter!

VIAF ID: 25757390 (Personal)

De 20 de ani se face ca munceste si daca i-a mai scazut din nas, toti is rai. Cu regret trebuie sa-mi mentin epitetele initiale!

Mare lucru a fost Europa Libera! Constiinta lui Roman e impacata, orice ar fi. Are foarte multe calitati. Violatul trebuie sa ierte violatorului, schinjuitul tortionarului, tilharitul jefuitorului- ca rwgimul nu se inteteasca vrajba.

  ASTM C1556 PDF

E o stare de comuniune intelectuala si de afectiune. Sub nici o forma. Nici un tanar de asta bursier nu are curaj sa spuna ceva, sa faca ceva, dupa ce au papat bani 20 de ani la fel de altfel si cu bursele din economie, ii vedem tot pe fostii pledand pentru planuri economice, masuri, etc.

Vineri, 4 decembrie Acum noi ne intelegem din priviri, fara sa discutam inainte. Daca n-am fi stat sub comunisti ani acum eram comunst cu Italia, Spania, Olanda, etc. Au scos capul deabia prin ianuarie. Si mai avea si o tinuta care impunea respect. Deslusim aici un argument pentru micsorarea portiei Tovarasilor de drum “conservatori”?

Voi nu vedeti ca aproape toti cei ce au ceva notorietate n-au pic rdgimul coloana vertebrala si ling azi unde au scuipat ieri? Inca o data Ion Caramitru a dovedit un mare caracter. Pasiunea lor era sportul. Apoi conduita morala,precara la lliescu PD-L si deosebit de precara a unora din PNL,vezi Tariceanu biletel Basescu moment recunoscut de Tariceanu sau Orban-camere de supraveghere Cotroceni-trecere de pietoni.

In primul rand, ea este ingerul meu pazitor. Ca a dus tratative pentru ministere, obtinind conditii mai bune decit cele acceptate de Constantinescu cel pe care tot el, impreuna cu Ana Blandiana, l-au propus lui Coposu. Acum o zi Suedia: Putini stiu, dar in acea perioada, Ion si Nina Iliescu au vrut sa infieze doi copii. Ceea ce reaminteste visatorilor mercenari care ne-au calauzit civic, ce inseamna geopolitica ] refimul Ea este mult mai ordonata jliescu mine si de multe ori ea imi urmareste programul, si programul alimentar.

I-o spun eu, ca de la inginer la inginer. Ce usor este sa te exonerezi singur… Mai cu “greaua mostenire”, mai cu ” sa nu ne acuzam reciproc”- poti uita cine a produs mineriadele. Ultimele articole din Actualitate Politic. Toti cei care sunt impotriva lui Basescu vor incerca sa manevreze ce a mai ramas din averea tarii, nu sa manevreze poporul.

  GATEWAY MA2 MANUAL PDF

Ei sunt tarati ileiscu originea lor comunista si nu cred in moartea comunismului prin comunisti”. Cmunist eu care-l credeam om de caracter!. Abonare la comentarii cu. Plus alte preocupari, discrete. Shibboleth authentication is only available to registered institutions.

E adevarat ca in orice familie sunt si momente tensionate, dar cand exista intelegere si afectiune, toate pot fi depasite.

Doar indignare a timisorenilor. Ba a fost de temelie a fondului. Ne stim de la liceu. Era, evident extrem de putin.

Rumanian summer : a view of the Rumanian People’s Republic in SearchWorks catalog

Il mai credeti pe Mircea Dinescu vre-odata, ca a fost disident? Conform obiceiului, geoana e demonstrativ cu ceea ce in jurul lui, ca el singur nu are ce oferi in afara de vorbe goale, recitate alb poate aici l-au instruit sus-numitii! Cu resurse furate de unde? Ti se incovoaie coloana vertebrala.

Imi pare extrem de rau ca nu a ajuns in postura de a putea guverna, dar nu alaturi de clica astora de comunisti.